Leverantörsbunden TV och Tillvalspaket
469 kr/mån
Engångsavgift
Ingen
Jämförpris 24 mån
Bindningstid
12 månader
Uppsägningstid
1 månad

Viasat Film & Sport

sappa_png- 13 populära kanaler
- Sport och film i världsklass!
- Viaplay ingår

Viasat Film & Sport är ett kombinationspaket som ger dig det bästa inom film och sport!
Du får renodlade filmkanaler från Viasat Film paket samt sportkanaler med sport i världsklass från bland annat Champions League, Premier League, NHL och Formel 1.

Viasat Film & Sport består av 13 sport- och filmkanaler.

Viaplay ingår
När du köper Viasat Film & Sport TV-paket får du även kanalerna i Viaplay TV-app. Se livesport, serier, barnprogram och filmer i din surfplatta, mobil och dator. Välj själv vad du ska titta på och när det ska börja. Ladda ner och titta utan uppkoppling.

Villkor
Bindningstid: 12 månader
Månadskostnad: 469 kr
Minsta totalkostnad 12 månader: 5628 kr.

Priser och villkor gäller för befintliga kunder.
Är du ny Sappa-kund? Då behöver du börja med instegspaketet, Sappa Alltid, innan du lägger till detta utbud.

Priser och utbud kan förändras. Du hittar alltid det som gäller på sappa.se.

Så här beställer du

För att du ska få rätt kostnader och avgifter behöver du lägga din beställning på www.sappa.se. Sök på din adress för att se vad som gäller just för dig på www.sappa.se

Du kan också beställa genom att ringa in till oss! När du ringer till oss på 0774–444 744 möts du av en vänlig röst, helt utan knappval. Vi svarar alla dagar året om, 8–22. Du som hellre vill mejla, gör det till .

Om du väljer att lägga en beställning här istället för på www.sappa.se kommer vi ta emot den som en intresseanmälan, vilket innebär att vi behöver komma i kontakt med dig för att slutföra beställningen.

Om Sappa
Vi på Sappa har som mål att bli Sveriges mest kundvänliga företag och därför är det viktigt för oss att du som kund känner dig trygg när du väljer Sappa. Vi jobbar dagligen med att vara i framkant med kundbemötande och det är också här vi sticker ut från alla andra leverantörer i branschen, och vi gör det riktigt bra. Läs mer om vårt arbete på www.sappa.se

För att förstå vad som skiljer oss från övriga leverantörer så kan du testa Sappas kundservice. Ring, mejla eller chatta med oss alla dagar, året om 8-22.

E-mail:
Telefonnummer: 0774–444744
Öppettider telefon mån-fre: 08–22
Öppettider telefon lör: 08–22
Öppettider telefon sön: 08–22
Hemsida: www.sappa.se
Denna information tillhandahålls av Sappa Denna information tillhandahålls av Sappa
viasatFilmPremiereHDviasatFilmFamilyHDviasatActionHDViasatSeriesHDviasatSportHDviasatPremiumLegacyviasatHockeyHDviasatFotbollHDviasatMotorHD

Om Sappa

Upptäck Sveriges kundvänligaste företag!